De Cito training van Limattivo in Etten-Leur is speciaal ontwikkeld voor een beelddenkend kind. Heeft uw kind moeite met leren of met concentreren? En zorgt dat voor leerproblemen of zelfs voor een leerachterstand? Dan heeft uw kind natuurlijk baat bij extra aandacht en zorg, zeker wanneer het binnenkort de Cito toets moet maken. Wij bieden uw kind speciale zorg en zorgen ervoor dat hij of zij minder stress ervaart, beter om kan gaan met faalangst en leert omgaan met de structuur en vraagstelling van de toets.

Cito training in Etten-Leur voor een beelddenkend kind: ondersteuning en begeleiding die bij het kind past

Kinderen die beelddenken, hooggevoelig zijn, dyslexie, ADHD of een vorm van autisme hebben of te maken hebben met leerproblemen, hebben extra aandacht en begeleiding nodig. Helaas is de docent niet altijd in staat om extra ondersteuning aan het kind te geven. Terwijl dat juist zo belangrijk is voor de ontwikkeling van de hersenen van een kind. Daarom is Limattivo opgericht. Wij helpen ieder kind bij de zoektocht naar passende leermethoden. ‘Cito in Beeld’, de Cito training ontwikkeld door Tineke Verdoes, is speciaal ontworpen voor een beelddenkend kind in groep 7 of 8 in regio Etten-Leur. Met deze training wordt uw kind voorbereid op het maken van de entreetoets of Cito toets. Een kind dat stress ervaart of de vragen op de verkeerde manier interpreteert, kan de toets natuurlijk nooit optimaal maken. Uw beelddenkend kind leert bij onze Cito training in Etten-Leur dan ook minder te twijfelen, gemakkelijker begrijpend te lezen, om te gaan met tijdsdruk, gestructureerd vragen aan te pakken en stress en faalangst te verminderen. Ieder kind verdient het om zelfverzekerd die toets maken. Dat is dan ook waar wij naar streven.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Vraag vandaag nog meer informatie aan over de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over onze Cito training in Etten-Leur voor een beelddenkend kind? Of bent u benieuwd hoe wij uw kind met HSP kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts door te bellen naar 06-23872870.