Heldenreis

Toen ik in juni 1980 het levenslicht zag door met mijn stuit uit het geboortekanaal te komen en daarbij mijn sleutelbeen te breken, leek de wereld zo normaal en onbezorgd. Ik groeide op binnen een voor mij veilig plan en script, ontmoette de meest verschillende mensen, maakte verbindingen, verloor er een aantal en ontdekte weer nieuwe verbindingen. Ik trouwde de voor mij meest liefste man en kreeg daar drie geweldige kinderen van. De geboorte van onze oudste was in zo verre bijzonder dat ik daar later veel over leerde, ook over zijn latere processen en ongemakken. Op het moment zelf wisten we niet beter dan dat het misschien overleven, misschien onwetendheid was. De geboorte van de middelste was al zo anders, en toch ontving ook hij zijn ongemakken wat voor ons later de leerschool bleek te zijn. Alles leek echter in die tijd zo normaal zoals we dat geleerd hadden van onze ouders en voorouders, misschien wel onze oer ouders.

Totdat onze middelste in groep 3 kwam en ik zwanger werd van onze derde zoon en ik ineens de spiegel zag die hij eigenlijk al heel lang liet zien. Ik stapte de wereld in van het beeld denken en hoogsensitiviteit en begon mij te specialiseren op dat vlak. Ik werd beeld denk en hoog sensitiviteit specialist en coach. Wat leerde ik ook veel over mezelf, ik herkende met name zoveel over mijn zijn in de kindertijd. De spiegel die onze oudste liet zien, wilde ik toen nog niet zien. Alles komt op zijn tijd en ik leerde ook weer varen op mijn intuïtie en verbindingen met het universum die ik als kind altijd al had gehad, maar op een zekere weg was kwijtgeraakt. De geboorte van onze jongste zoon was totaal anders en meer en meer in verbinding. We hadden inmiddels al zoveel geleerd over het ouderschap door de oudste twee, maar toch zat er bij mij in mijn lijf iets wat mij uit balans bracht. Ik kon onze jongste bijna niet meer tillen van de ongemakken in mijn rug en ik werd steeds zwaarder en zwaarder. Toen pas kon ik de spiegel van onze oudste toelaten en bezocht ik voor mezelf onze gezinshomeopaat. Deze liefdevolle verbindende man opende onze ogen en vooral die van mij, waardoor ik pas echt mijn persoonlijke ontwikkeling in gang kon zetten. Hij stuurde me naar een hypnotherapeut (Yousef Hosseini) en daar werd voor mij alles zo helder: ik blijk mijn hele leven al emoties van anderen op te nemen en ze soms ook letterlijk op te eten.

Bij Yousef startte ik mijn eerste studie deze richting op, want wat ik daar heb geleerd over mezelf en hoe een reis van foetus tot nu kan zijn en wat dat met zich meebrengt, werd mijn missie. Ik studeerde voor Hypnotherapeut met vele specialisaties op dit vlak, pakte de Neurofeedback erbij en verdiepte me in psychosociale therapie. Ik startte een studie tot transformatietherapeut waardoor ik meer en meer naar mijn essentie leef “mij dienstbaar op te stellen naar diegene die mijn dienst mogen ontvangen”. Daarbij neem ik mijn kernwaarde altijd in acht “ik wil iemand zijn die liefdevol in verbinding staat met mensen, mijn wijsheid uitzend en daar dankbaar voor zijn”. Ik merkte door de ervaringen binnen de praktijk dat de verbinding naar de buik nog miste. Ik heb me verdiept op deze verbinding en me geschoold tot OerSterk coach, waardoor ik nu nog meer de mens als geheel mag zien en hoofd, hart en buik in verbinding breng. Zo word jij liefdevol weer wijs en mag je brein vol liefde zijn. Een mooie richting die ik je graag wil laten wandelen op je verdere levenspad.

Linda Matijsen

Expert in een liefdevol brein.

Ik ben Linda matijsen en ben Specialist in een liefdevol brein

 

  • Beeld denk specialist
  • Hoog sensitiviteitspecialist
  • Hypnotherapeut met ruime specialisaties
  • Neurofeedback therapeut
  • Psychosociaal therapeut
  • Transformatietherapeut
  • Trauma therapeut
  • OerSterk coach

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?