Voor hypnotherapie schakelt u de experts van Limattivo uit Etten-Leur, nabij Roosendaal en Breda, in. Wilt u stoppen met roken of gewicht verliezen zonder ingewikkelde diëten? Wilt u van uw emotionele klachten, chronische pijn of angst af? Of wilt u uw kind helpen vanwege bedplassen, slecht slapen of ander ongemak? Hypnotherapie is een mooie en effectieve manier om uzelf of uw kind verder te helpen. Het is een van de methodes die ik in kan zetten om te zorgen voor meer rust in uw hoofd. Bij Limattivo in Etten-Leur, nabij Roosendaal, zetten we hypnotherapie in bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten.

Ontdek wat uw onderbewustzijn vertelt dankzij hypnotherapie in Etten-Leur, nabij Roosendaal

Met hypnotherapie in Etten-Leur, nabij Roosendaal, zorg ik voor inzicht in wat er zich op een dieper niveau in uw hersenen afspeelt. Meestal laten we ons leiden door kritisch en analytisch denken in onze hersenen. Via hypnotherapie zetten we dat denken tijdelijk buitenspel en ga ik naar uw onderbewustzijn toe om te begrijpen wie u bent en wat u voelt.

De staat van hypnose kunt u ook bereiken zonder dat u zich daarvan bewust bent. Denk bijvoorbeeld aan een moment dat u alles om u heen vergeet als u muziek luistert of een film kijkt. Maar ook bij het opgaan in uw werk of zo diep in gedachten zijn dat u op de snelweg vergeet een afslag te nemen. Dat komt omdat u in uw hoofd dermate druk bezig bent met bijvoorbeeld werk of familie, dat uw onderbewustzijn een handeling overneemt. Ons onderbewustzijn biedt ons dus ook een helpende hand – en dat zet ik in met hypnotherapie.

Of het nu om angst, gewichtsverlies of het stoppen met roken gaat, uw onderbewustzijn biedt de oplossing. Ik help u meteen of we maken een plan om u geleidelijk verder te helpen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Healing-sessies

Met hypnotherapie is er meer mogelijk. Zo kan ik u ook op afstand helpen, met healing-sessies voor jonge kinderen en hulpbehoevenden die lastig de praktijk kunnen bezoeken. Kinderen zijn veel gevoeliger voor de energie om ons heen. Bedplassen, slecht slapen of niet op de slaapkamer willen zijn, kunnen duiden op vervelende energie in de kamer. Ook daar help ik graag bij, door die energie uit de ruimte weg te halen.

Bel ons op en vraag eenvoudig meer informatie aan

Wilt u meer weten over hypnotherapie bij ons in Etten-Leur, nabij Roosendaal en Breda? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek onze werkwijze. U bereikt ons door te bellen naar 06-23872870. Ik bied u graag effectieve methoden om van uw klachten af te komen.

CATvirtueelschild 2022
GATVirtueelschild 2022
GATVirtueelschild 2022
GATVirtueelschild 2022