Vraagt u zich weleens af: ‘is mijn kind een beelddenker?’. Dan kunt u terecht bij Limattivo in Etten-Leur. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van beelddenkende en hoogsensitieve kinderen en de begeleiding daarvan. Wanneer uw kind echt een beelddenker is, dan is het verstandig om hulp in te schakelen van een ik leer anders coach. Met de ik leer anders methode leren ouders en docenten beter om te gaan met kinderen die hoogsensitief of beelddenkend zijn, maar ook met kinderen die leerproblemen hebben zoals ADHD, autisme of dyslexie.

Is mijn kind een beelddenker? Wij helpen u graag

Als u zich afvraagt: ‘is mijn kind een beelddenker?’, dan is het verstandig om contact op te nemen met Limattivo. Dit bedrijf is opgericht door Linda Matijsen, zelf beelddenkend en hooggevoelig en moeder van drie kinderen met dezelfde eigenschappen. Zij wilde meer weten over de begeleiding van haar kinderen met deze leerproblemen. Toen kwam ze in aanraking met de ik leer anders methode. Dit was zodanig interessant dat ze besloten heeft om zelf ook ik leer anders coach te worden en andere ouders en docenten hulp te bieden in de begeleiding van beelddenkende en hoogsensitieve kinderen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Neem contact op met onze expert

Is mijn kind een beelddenker? Limattivo in Etten-Leur biedt niet alleen het antwoord op deze vraag, maar ook de begeleiding bij kinderen die hier last van hebben. Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten en gastlessen waarin meer verteld wordt over de ik leer anders methode. Voor meer informatie over de kenmerken van beelddenken kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 06-23872870.