Limattivo is een coach van de ik leer anders methode in Brabant. U kunt bij ons terecht voor hulp met kinderen die beelddenken, hoog sensitief zijn, dyslexie, ADHD, autisme of andere leerproblemen hebben. Limattivo in Etten-Leur is namelijk opgericht door mij, Linda Matijsen. Zelf ben ik een beelddenker en hoog sensitief en heb ik drie kinderen die ook hoog sensitief zijn. Daarmee ging ik naar een ik leer anders coach, en dat vond ik zo interessant dat ik dat zelf ook geworden ben.

Limattivo: coach van de ik leer anders methode in Brabant

Heeft u een kind dat een beelddenker of hoog sensitief is? Of heeft uw kind autisme, dyslexie of ADHD? Dan kan het lastig zijn om uw kind goed te begrijpen en te kunnen helpen, bijvoorbeeld bij hun leerproblemen. Dan neemt u contact op met Limattivo, dé coach van de ik leer anders methode in Brabant. De ik leer anders methode helpt ouders hun kinderen te begeleiden en te helpen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Meer informatie

Ik vertel u, als coach ik leer anders in Brabant, graag meer over deze methode. Daarom organiseer ik regelmatig informatieavonden, – middagen en – ochtenden in Etten-Leur. Het is ook een interessant onderwerp voor op scholen. Wilt u meer weten? Kom dan naar een van de bijeenkomsten of neem contact op door te bellen naar 06-23872870.