Voor professioneel advies over de begeleiding en ondersteuning die u geeft aan een hoogsensitief of hoogbegaafd kind, kunt u bij Limattivo in Etten-Leur terecht. Het is vanzelfsprekend dat u wilt ingrijpen wanneer u merkt dat er leerproblemen ontstaan bij uw kind. Dit wilt u natuurlijk zo goed mogelijk doen, zonder dat u uw zoon of dochter druk oplegt. Doe dit op de juiste manier zodat uw kind zich blijft ontwikkelen. Bij Limattivo ondersteunen en begeleiden wij ouders en kinderen in de zoektocht naar het vinden van oplossingen omtrent het leerproces. Uiteraard is deze ondersteuning en begeleiding voor ieder kind anders, want ieder kind is uniek.

​Advies over ondersteuning en begeleiding van een hoogsensitief of hoogbegaafd kind in Etten-Leur

Jonge kinderen hebben natuurlijk een totaal andere belevingswereld dan volwassenen. Maar een hoogbegaafd of hoogsensitief kind in bijvoorbeeld Etten-Leur of Breda, ziet de wereld ook nog eens anders dan zijn leeftijdsgenootjes. Hierdoor is het mogelijk dat zij zich niet thuis voelen in de klas en op deze manier leerproblemen ontwikkelen of dat ze zich niet goed kunnen uiten naar anderen. Het advies van Limattivo in Etten-Leur is om extra aandacht, zorg, begeleiding en ondersteuning te geven aan een hoogsensitief of hoogbegaafd kind. Echter, dat is als ouders nog niet zo eenvoudig. Daarom helpen wij zowel kinderen als ouders in de zoektocht naar de beste leermethode voor een kind. Hierdoor ontwikkelt een kind zich en voelt hij of zij zich beter begrepen door de omgeving.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Cito in Beeld: voorbereiding op de entreetoets en eindCITO

Een hoogsensitief of hoogbegaafd kind kan zich druk maken, zich angstig voelen en stress ervaren rondom de entreetoets of de eindCITO. Ze willen presteren, maar door deze druk kunnen kinderen vragen op een verkeerde manier interpreteren. Tineke Verdoes heeft Cito in Beeld ontwikkeld om kinderen van groep 7 en 8 voor te bereiden op de toetsen.

Bel ons op en ontdek de mogelijkheden

Wenst u advies over het begeleiden en ondersteunen van uw kind en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een coach van Limattivo? Of wilt u meer advies in Etten-Leur, nabij Breda, over het volgen van een eindCITO training voor een hoogsensitief of hoogbegaafd kind? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-23872870.