Limattivo in Etten-Leur biedt hulp bij kinderen met leerproblemen in Brabant. Heeft u een beeld denkend of hoog sensitief kind? Of heeft uw kind ADHD, autisme, dyslexie of andere leerproblemen? Dan kan het soms lastig zijn om uw kind te begrijpen of te helpen. Limattivo biedt hulp aan ouders van deze kinderen met dit soort leerproblemen zodat zich geen problemen of misverstanden voor kunnen doen.

Limattivo: hulp bij kinderen met leerproblemen in de omgeving van Brabant

Limattivo biedt de benodigde hulp aan ouders van kinderen met leerproblemen in de omgeving van Brabant. Limattivo is namelijk opgericht door mij, Linda Matijsen. Zelf ben ik hoog sensitief en een beeld denker en zocht hulp toen bleek dat mijn zoons dat ook zijn. Hoe kon ik ze zo goed mogelijk helpen? Ik kwam terecht bij een ik leer anders coach, en vond dit zo interessant dat ik dit zelf ook geworden ben. Nu bied ik andere ouders hulp bij het begeleiden van hun kinderen met leerproblemen in de omgeving van Brabant.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de hulp die Limattivo biedt bij kinderen met leerproblemen als ik leer anders coach in Brabant? Regelmatig organiseren we informatieavonden, -middagen en –ochtenden in Etten-Leur. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 06-23872870.