Heeft u een hoogsensitief kind, en heeft u daar hulp bij nodig in Etten-Leur? Neem dan eens contact op met Limattivo. Limattivo is een ik leer anders coach; een coach die hulp biedt bij het begeleiden, begrijpen en helpen van kinderen met een leerprobleem. Zo zijn we er in Etten-Leur voor ouders en docenten van kinderen die hoogsensitief of beelddenkend zijn, maar ook van kinderen met autisme, ADHD of dyslexie.

Hoogsensitief kind: vraag hulp bij Limattivo in Etten-Leur

Heeft u hulp nodig bij het begeleiden en begrijpen van uw kind dat hoogsensitief is in Etten-Leur? Dat is begrijpelijk. U kunt terecht bij Limattivo. Limattivo begrijpt de situatie namelijk helemaal; het is opgericht door Linda Matijsen, een moeder die zelf beelddenkend en hoogsensitief is, en drie kinderen heeft met dezelfde eigenschappen. Ik wilde weten hoe ik hier het beste mee om kon gaan en kwam in aanraking met de ik leer anders methode. Dit vond ik zo interessant dat ik zelf ik leer anders coach geworden ben, zodat u hulp kan bieden bij de begeleiding van een hoogsensitief kind.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Meer informatie

Heeft u ook hulp nodig bij de begeleiding van een hoogsensitief kind in Etten-Leur? Bent u ouder of docent? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Wij organiseren ook regelmatig informatieavonden, -middagen en – ochtenden waarin we u meer kunnen vertellen over de ik leer anders methode en een QEEG meting. Neem voor meer informatie ook gerust contact met ons op door te bellen naar 06-23872870.