Met een QEEG meting meten we bij Limattivo in Etten-Leur wat de hersenen van uw kind doen tijdens bepaalde activiteiten. Hoe dit werkt? Deze meting bestudeert het EEG-signaal van de hersenen. Dit geeft een indruk van hoe snel de hersenen werken. We bekijken welke verschillende soorten hersengolven er aanwezig zijn en wat de verhouding is tussen de langzame delta- theta- en alpha-golven en de snelle bèta-golven. De QEEG meting in Etten-Leur wordt uitgevoerd in samenwerking met BrainCare.

Voor iedere problematiek de juiste QEEG meting in Etten-Leur

Om een goed beeld te krijgen van de situatie van uw kind en de klachten die uw kind heeft, worden er drie verschillende metingen gedaan tijdens een QEEG onderzoek in Etten-Leur:

  • In rust met de ogen gesloten
  • In rust met de ogen geopend
  • Tijdens het uitvoeren van diverse cognitieve taken

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Intensieve begeleiding

Deze manier kan er een goed behandelplan worden opgesteld voor uw kind. Deze behandeling kan bestaan uit een coachingtraject, waarbij ouders door een coach intensief begeleid worden om hun kind zo goed mogelijk te helpen. Ook de school van uw kind wordt intensief betrokken bij dit begeleidingstraject.

Maakt u zich zorgen over uw kind? Er is altijd een oplossing!

Kan uw kind niet zo goed meekomen op school en ervaart u ook thuis cognitieve problemen met uw kind? Vindt uw kind het bijvoorbeeld lastig om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen? Dan kan een QEEG meting en een persoonlijke behandeling in Etten-Leur uitkomst bieden. Zo worden alle problemen aangepakt. Dat wilt u toch ook? Bel daarom vandaag nog 06-23872870.