Limattivo is dé beelddenk specialist in Etten-Leur die ondersteuning en raad biedt als u zich afvraagt of uw kind een beelddenker is. Wij begeleiden beelddenkende kinderen en ondersteunen u als ouder. Als u denkt dat uw kind een beelddenker is, is het aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan uw situatie bekijken en beoordelen. Vervolgens leren we u en uw kind hoe het best om te gaan met dit aandachtsgebied.

Dé beelddenk specialist met een specifieke leermethode in Etten-Leur

Heeft uw kind leerproblemen en is uw kind een beelddenker? Onze beelddenk specialist in Etten-Leur begeleidt u graag en helpt uw kind aan een specifieke leermethode. Wij zijn gespecialiseerd in de ‘ik leer anders’-methode. Deze biedt ouders en docenten hulp, zodat zij juist weten om te gaan met een beelddenkend kind. Tijdens het gehele proces zoeken we altijd naar een recept dat perfect past bij uw kind.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Bel voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de diensten van onze beelddenk specialist in Etten-Leur? Of wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons weten en neem contact op door te bellen naar 06-23872870. Wij organiseren ook regelmatig een informatieavond. Als u hier meer over wilt weten, kunt u hiernaar vragen als u ons belt. Vult u liever het contactformulier in? Ook dit is mogelijk op onze website. Wij geven u zo snel mogelijk de informatie die u nodig heeft.