Limattivo is een specialist in het geven van Cito training aan het kind met HSP in Etten-Leur. HSP staat voor ‘High Sensitive Person’ (hooggevoeligheid) en het verwijst naar mensen die meer waarnemen uit de omgeving en prikkels op een andere manier verwerken. Wanneer kinderen te maken hebben met hooggevoeligheid, kan dit van invloed zijn op hun ontwikkeling. Toetsen, zoals de Cito toets, kunnen voor deze kinderen dan ook veel moelijker zijn. Een coach van Limattivo in Etten-Leur biedt professionele hulp en begeleiding aan een HSP kind. Dit doen wij altijd op een leuke, ontspannen manier. Ieder kind verdient het namelijk om zich verder te ontwikkelen!

Hulp bij HSP, bijvoorbeeld Cito training voor het kind met HSP in Etten-Leur

Heeft u wel eens het idee dat u uw kind niet goed begrijpt? Dat kan bijvoorbeeld komen doordat uw kind te maken heeft met hooggevoeligheid. Het kind kan daardoor stress ervaren of sneller afgeleid zijn, en als gevolg daarvan minder presteren. Zo lopen hooggevoelige kinderen soms een achterstand op in hun ontwikkeling. Een HSP kind kan daarom altijd hulp gebruiken bij het leerproces in Etten-Leur. Bij Limattivo gaan we dan ook op zoek naar passende leermethoden. Zo zorgen we er allereerst voor dat het kind zich weer begrepen voelt, maar brengen we het kind ook weer tot leren en zorgen we ervoor dat het kind vooruit komt. Moet uw kind binnenkort de Cito toets maken? Bij Limattivo in Etten-Leur bieden we ook Cito training aan een kind met HSP. Hier leert uw kind onder andere:

  • Om te gaan met stress en angst;
  • Gestructureerd opgaven aan te pakken;
  • Om te gaan met tijdsdruk;
  • Begrijpend te lezen;
  • Twijfelen te verminderen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Neem contact op voor meer informatie

We begrijpen dat de term HSP voor verwarring kan zorgen. Voor meer informatie over hulp bij HSP of onze Cito training voor het kind met HSP kunt u dan ook altijd contact met Limattivo in Etten-Leur opnemen door te bellen naar 06-23872870. Wij informeren u graag over HPS en onze mogelijkheden.