Wilt u uw kind graag hulp bieden bij het voorbereiden voor de Cito toets, omdat u merkt dat uw kind last heeft van stress in Etten-Leur? Maar weet u niet precies hoe u uw kind het beste kunt helpen? Bij Limattivo in Etten-Leur bieden wij Cito training aan, speciaal voor kinderen die angst ervaren voor de Cito toets of entreetoets. Uw kind ontvangt hulp bij een Cito training in Etten-Leur, nabij Zevenbergen, zoals tips en tricks om beter om te gaan met stress en angst en met de structuur en vraagstelling van de toets. U wilt natuurlijk het beste voor uw kind en zijn of haar goede ontwikkeling niet in de weg staan. Daar hoort goede begeleiding, ondersteuning en aandacht bij.

Hulp bij Cito toets en stress: beelddenken, hoogsensitiviteit, ADHD, dyslexie, autisme en leerproblemen in Etten-Leur

Natuurlijk wilt u uw kind de beste begeleiding en ondersteuning geven tijdens zijn of haar lagereschoolperiode in de buurt van Zevenbergen of Moerdijk. En natuurlijk wilt u dat uw kind een zorgeloze schoolperiode ervaart. Merkt u dat u soms tekortschiet? Bijvoorbeeld omdat uw kind een beelddenker is, hoogsensitief is, de diagnose van ADHD, dyslexie of autisme heeft of omdat uw kind te maken heeft met leerproblemen en u niet over de juiste expertise bezit om hier goed mee om te kunnen gaan? Dan kan het voorkomen dat uw kind stress of angst ervaart, bijvoorbeeld voor de entreetoets of Cito toets in groep 7 of 8 in Etten-Leur. Hulp geven bij de voorbereiding voor de Cito toets aan kinderen die stress of angst ervaren, dat is wat Limattivo in Etten-Leur doet met de speciaal ontwikkelde Cito training en hypnotherapie. Uw kind leert met behulp van de Cito training onder andere:

  • Minder te twijfelen
  • Begrijpend te lezen
  • Om te gaan met tijdsdruk
  • Gestructureerd toetsen aan te pakken
  • Om te gaan met stress en angst

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Schrijf uw kind in voor onze lessen

Wanneer u uw kind de juiste hulp wilt bieden bij de Cito toets, omdat er sprake is van angst of stress, dan is de Cito training van Limattivo in Etten-Leur, nabij Breda, de juiste keuze. Uw kind krijgt bij ons les in groepjes, want kinderen kunnen ook veel van elkaar leren. Lesdagen en lestijden zijn flexibel en altijd in overleg. Wilt u meer informatie over de Cito training van Limattivo in Etten-Leur voor kinderen die angst ervaren of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 06-23872870.