Voor hulp bij beelddenkende kinderen kunt u contact opnemen met Limattivo in Etten-Leur. Heeft u een beelddenkend kind in huis, dan kan het lastig zijn om hem of haar goed te begeleiden en begrijpen. Limattivo is opgericht door Linda Matijsen, een hoog sensitieve en beelddenkende moeder van drie kinderen met leerproblemen; hoog sensitief, beelddenkend of ADHD. Ik wilde graag weten hoe ik hiermee om kon gaan, en belandde bij een ik leer anders coach. Dit vond ik zo interessant, dat ik zelf ook ik leer anders coach ben geworden. Nu bied ik ouders hulp bij het begeleiden van hun beelddenkende kinderen.

Limattivo: hulp bij beelddenkende kinderen

Limattivo biedt hulp bij beelddenkende kinderen. Maar niet alleen ouders van beelddenkende kinderen kunnen bij ons terecht, ook ouders van kinderen met andere leerproblemen zoals autisme, dyslexie of ADHD of kinderen die hoog sensitief zijn. Met de ik leer anders methode bied ik handvatten voor het begeleiden en helpen van deze kinderen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Kom naar een informatieavond

Regelmatig organiseert Limattivo informatieavonden, -middagen en – ochtenden in Etten-Leur. Hier wordt meer verteld over de hulp die wij kunnen bieden bij het begeleiden van ouders met beelddenkende kinderen en andere leerproblemen, middels de ik leer anders methode. U kunt bij ons ook terecht voor meer informatie door te bellen naar 06-23872870.