Op zoek naar een kindercoach in Etten-Leur?

Kinderen zijn erg gevoelig en pakken veel dingen op. Vooral op school zijn ze erg gevoelig en vaak ook kwetsbaar. Al die indrukken kunnen tot onzekerheden en problemen leiden en dat kan zich op veel manieren uiten, een paar van die manieren zijn:

– Je kind weet zich geen houding te geven op school en vertoont gedragsproblemen

– Je kind kan zich niet concentreren en is snel afgeleid

– Je kind heeft moeite met leren en dat frustreert

– Je kind weet zich geen raad met zijn of haar emoties

Deze problemen kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat je kind een trauma in Etten-Leur heeft gehad. Een trauma kan al bij de geboorte voorkomen en kan op latere leeftijden enorm veel effect hebben. Ook ADHD, dyslexie en faalangst in Etten-leur komen vaak voor.

Een kindercoach in Etten-Leur om je kind te helpen

Als je kind kampt met verschillende problemen op school en/of thuis, kan dat enorm vervelend zijn. Je wilt immers het beste voor je kind en ziet niet graag dat je kind ergens mee zit. Laat je kind dan behandelen door Limattivo. Na een scan van de hersenactiviteit gaan we op zoek naar een passende oplossing voor de problemen van jouw kind. Hij of zij komt weer tot bloei, natuurlijk zonder medicijnen! 

Aan de slag met een burn out coach in Etten-Leur

Wanneer het dagelijks leven zwaar op je drukt, kun je zelf natuurlijk ook met problemen te maken krijgen, zoals met een burn out in Etten-Leur. Voel je je uitgeblust, is alles je eigenlijk te veel en weet je even niet wat je met jezelf aan moet? Ook dan kan Limattivo je helpen. We gaan in gesprek en bespreken wat wel en niet voor je werkt.

Gevoel.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Hypnose en hypnotherapie in Etten-Leur helpt met onder andere angst en gewichtsverlies

Met hypnotherapie in Etten-Leur kunnen we enorme stappen maken. Hiermee zorgen we voor inzicht in wat er op een dieper niveau in je hersenen afspeelt. Meestal laten we ons namelijk leiden door kritisch en analytisch denken in onze hersenen. Via de hypnotherapie in Etten-Leur zetten we dat denken tijdelijk buitenspel en duiken we in je onderbewustzijn. Met deze hypnotherapie zetten we het onderbewustzijn in. Dit kan u vervolgens helpen met een virtuele maagband, angst, onzekerheid, afslanken, afvallen in Etten-Leur.

Limattivo helpt met EMDR in Etten-Leur

EMDR therapie (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een therapie die helpt bij traumaverwerking. Een trauma in Etten-Leur kan lastig zijn om te verwerken, maar EMDR is een inmiddels bewezen methode. Na een schokkende gebeurtenis kun je namelijk vastlopen in de verwerking van dat trauma. Je merkt dat je je anders gedraagt, reageert of dat je anders denkt. Bij EMDR denken we terug aan die gebeurtenis en halen we dit levendig terug naar boven dat doen we in combinatie met een afleidende stimulus. Zo leer je het trauma te verwerken en een plekje te geven. 

Bel mij vandaag nog

Hulp.

ls stresscoach in Etten-Leur help ik stress te verlichten

Stress is een van de meest voorkomende problemen van de huidige maatschappij. Vrijwel iedereen ervaart wel stress, maar voor steeds meer mensen wordt dit te veel. Er wordt steeds meer van ons verwacht en dat is dan ook erg zwaar. Stress therapie voor bijvoorbeeld depressies in Etten-Leur kan hiervoor erg nuttig zijn. We gaan aan de slag om op een goede manier met die stress om te gaan en deze op een juiste manier weer af te voeren.

Ook kinderen ervaren al veel stress, al valt dat vaak minder op. We hebben namelijk nogal snel de neiging om dit te relativeren. Toch kan stress enorm zwaar op een kind drukken en zo erg veel invloed hebben op gedrag en ontwikkeling.

Een hsp coach leert je omgaan met hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een nog relatief nieuwe term, maar het bestaat eigenlijk al heel lang. Ben je hoogsensitief, dan komen prikkels harder binnen en kost het veel energie om hiermee om te gaan. Wanneer je hier niet op de juiste manier mee omgaat, kan dat erg vermoeiend zijn en het is dan ook erg zwaar. Limattivo kan je helpen om te gaan met hsp op onze locatie in Etten-Leur.

Meer weten? Neem contact op!

Ben je benieuwd waar Limattivo jou bij kan helpen? Neem dan gerust eens contact op! Ik vertel je graag alles over wat Limattivo doet en hoe we met jou aan de slag gaan om verschillende problemen op te lossen. Ik kan veel betekenen voor zowel jouzelf, als voor je kind en ga dan ook graag met jullie aan de slag.