Via Roosendaal bruist ben ik terecht gekomen bij Limativo. Ik wilde graag rust in mijn hoofd ervaren, en doordat ik slecht slaap ook uitvinden  waardoor dit probleem uiteindelijk is ontstaan.

De allereerste afspraak is een soort “intake” . Hierin wordt uitgelegd door Linda hoe ons brein werkt. Ook heb ik tijdens deze afspraak  uitgelegd wat mijn klachten precies zijn, en waaraan ik wil werken. Daarna hebben wij een hypnotherapie sessie ingepland. Ik voelde mij hierna gelijk beter .

Bij een volgende sessie zijn we met mijn verleden aan de slag gegaan. Hierbij werden de meest essentiële moeizame ervaringen uit het verleden opgehaald en verwerkt en heb ik geleerd mezelf iedere dag onder hypnose te brengen. Het klinkt allemaal veel “spannender” dan het in werkelijkheid is.

Ik slaap nu na een paar sessies veel beter. Ik voel me nu ook energieker.
Ik raad iedereen deze ervaring aan. Hypnotherapie kan helpen voor vele klachten.

Lieve Linda bedankt voor je lieve luisterend oor, en de ongedwongen omgeving waarin de hypnotherapiesessies plaatsvinden.
Mocht ik in de toekomst nog behoefte hebben aan nog een therapiesessie, dan neem ik zeker weer contact met je op.

 

 

We zijn afgelopen schooljaar (groep 3) met ons zoontje van 7 bij Linda begonnen met een traject. Het was een combinatie van moeite met leren lezen vanwege beelddenken en een stukje onzekerheid/hooggevoeligheid. Door de begeleiding en handvaten van Linda zit ons zoontje beter in zijn vel en is het leren lezen in een sneltreinvaart gegaan! Dit was zelfs boven verwachting! Daarnaast hebben we de breintraining gedaan wat hier enorm bij heeft geholpen. Wat een verschil! Merlijn voelde zich ook enorm op zijn gemak bij Linda en het was altijd fijn. Ook voor ons. Alles is bespreekbaar. Heel erg bedankt voor alles. En ik hoop dat meer mensen je weten te vinden. Het kan voor meer kinderen/ouders een uitkomst zijn!

Groetjes Roland en Anja

 

weet je nog, 3 weken geleden? Toen ze bij jou kwam omdat we merkten dat ze bij uitvoeringen en audities dichtklapte?

Dit was gisteren.(ik kreeg een filmpje gestuurd) Ze had afsluitende dag met het koor. En ze had zelf gevraagd of ze een liedje uit Mathilda mocht doen. zeker 50 man publiek plus kids van alle drie de koren. Pakt ze ff een liedje in het Engels, zichzelf aangeleerd incl. dansje. Het is zeker niet loepzuiver of feilloos, maar wát een overwinning voor haar.