En toen kreeg je een diagnose te horen……………..wat gaat er dan door je heen………………..welke woorden zijn gebruikt………………..welke woorden zijn gehoord……………………………wat was de reactie van geliefde, familie en vrienden om je heen……………….wat waren hun woorden…………………welke woorden hebben zij opgevangen…………………………..en wat gebeurt er met je eigen woorden in je hoofd?

Alles is van invloed op jouw systeem…………..je cellen…………….je neuronen………………je gevoel………………..je organen…………………je hormonen…………….noem maar op alles in jouw lijf en geest beoefend invloed op woorden van jezelf en anderen en wat voor gevoel jij er dan ook bij hebt…… het heeft invloed!

En dan keuzes……………..wat zegt de wetenschap………………..wat verteld mijn gevoel…………….wat zegt mijn intuïtie…………de omgeving…………het oordeel…………..of mijn oordeel en zo verder.

De start na een diagnose en hoe jij hem zelf aanvliegt heeft invloed op jouw proces……………..jouw verwerking………………..jouw idee……………….jouw manier van leven……………………..jouw weg te bewandelen………………jouw essentie van het leven…………………..jouw levenspad.

En ja je mag om hulp vragen……………je hoeft het niet alleen te doen………………zoek liefde……………zoek verbinding…………………zoek licht……………bij geliefde, familie en vrienden………in kleine dingen.

Zoek ontspanning…………….een ont stress-er…………momenten voor jezelf………………..iemand die je ondersteund binnen jouw proces…………ondersteuning op jouw levenspad.

Linda Matijsen

www.limattivo-inhetbrein.nl