Wanneer u graag aan persoonlijke ontwikkeling doet of op zoek bent naar een specialist die uw gastles kan verzorgen, dan helpt Limattivo graag. Limattivo is expert op verschillende gebieden, waaronder emotionele ondersteuning, hypnotherapie en neurofeedback, healing sessies en OerSterk coaching. Deze kennis is verworven door diverse opleidingen te volgen en jarenlange ervaring op te bouwen. Lees op deze pagina meer over lezingen en trainingen door Limattivo.

Meer over onze hersenen

Limattivo organiseert met regelmaat evenementen, trainingen en workshops binnen de praktijk en de omliggende ruimte. U kunt ons boeken op locatie, indien gewenst. De eigenaresse van Limattivo, Linda Matijssen, is expert op verschillende gebieden. Haar motto is ‘een liefdevol brein’ en biedt een divers aanbod aan therapie. Daarnaast is zij ervaren in het geven van healing sessies, voorstander van de ‘alles is energie-gedachte’, geschoold in kineseologie en OerSterk Coach, waarbij ze zich richt op leefstijl en voeding.

Om uzelf persoonlijk of spiritueel te ontwikkelen, kunt u zich inschrijven voor verschillende lezingen of workshops, zoals de Chakra in Balans-dag en de Systeemopstelling-dag. Ga op zoek naar verbinding met uw innerlijke kracht en de energie om u heen op de Energetische Verbinding-dag of de Dag van de 5 Elementen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de trainingen en workshops.

Lezingen

Omdat Limattivo een groot voorstander is van kennisvergaring en het delen van deze kennis, kunt u bij ons terecht voor lezingen en gastlessen. Zo kan er op (basis)scholen worden gesproken over beelddenken en hoe dit ingezet kan worden om kinderen die hooggevoelig zijn of ADHD hebben te helpen. Niet alleen kan dit een kind helpen om informatie beter op te slaan, ook leert u hoe een jong kind dat hooggevoelig is of ADHD heeft, zijn omgeving ervaart. Zo krijgt u inzicht in de worstelingen van het kind en krijgt u praktische tips hoe hiermee omgegaan kan worden.

Limattivo geeft niet alleen lezingen over ADHD en hoogsensitiviteit, maar vertelt graag alles over haar specialismen. Zo is zij expert op het gebied van hypnotherapie, neurofeedback en diverse psychosociale methodieken en therapie.

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Contact opnemen voor lezingen en trainingen

Bent u op zoek naar verbinding en ontwikkeling en wilt u meer informatie over de lezingen en workshops die Limattivo organiseert? Of wilt u Limattivo inhuren voor een training of gastles? Neem dan contact met ons op en we bespreken met plezier de mogelijkheden.

Bel mij vandaag nog