Limattivo is er zowel voor jou als je kind. Als gewone coach, maar ook als kindercoach nabij Prinsenbeek weet ik namelijk hoe we allerlei problemen aan kunnen pakken. Dat loopt van gedragsproblemen bij je kind, tot een burn out of het leren omgaan met hoogsensitiviteit. Wat voor hulp je ook zoekt, ik sta voor jou klaar.

Op zoek naar een kindercoach in Prinsenbeek?

Kinderen worden snel beïnvloed door verschillende indrukken van buitenaf. Dat kunnen positieve invloeden zijn, maar ook negatieve. Daarbij zijn kinderen nog kwetsbaar. Het kan voorkomen dat je kind zich moeilijk kan concentreren op school, dat het problemen heeft met zijn of haar zelfvertrouwen of dat hij of zij gedragsproblemen vertoond. Dat kan lastig zijn en soms is het als ouder moeilijk om daarmee om te gaan. Ook ADHD wordt vaak gezien als een groot probleem, terwijl kinderen daar met therapie vaak erg goed mee om leren gaan. Ik kan je daar, als kindercoach nabij Prinsenbeek, gelukkig goed mee helpen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Een stresscoach en burn out coach nabij Prinsenbeek

Veel mensen ervaren tegenwoordig een grote hoeveelheid stress. De werkdruk wordt steeds hoger en er wordt vaak te veel van je verwacht. Ook kinderen kunnen te maken krijgen met stress, al wordt dit vaak snel vergeten. Te veel stress is erg ongezond en kan zelfs leiden tot een burn out. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Tijdens therapiesessies van de stresscoach nabij Prinsenbeek van Limattivo gaan we aan de slag waardoor jij leert hoe je die stress los kunt laten.

Hebben jij of je kind te maken gekregen met een trauma, depressie, dyslexie of faalangst in Prinsenbeek? Ook dan kan Limattivo helpen. We gaan samen in gesprek en maken een plan van aanpak. Zo zorgen we ervoor dat het leven voor jou snel weer een stukje beter wordt.

Hypnose en EMDR therapie in Prinsenbeek

EMDR therapie is een therapie ontwikkeld voor traumaverwerking. We gaan aan de slag met het bespreken van het trauma, maar dit onder invloed van een afleidende stimulus. Door het trauma steeds te herhalen leer je dit een plekje te geven en het te verwerken. Ook met hypnose kunnen we een hoop bereiken. Ga je met Limattivo aan de slag met hypnose in Prinsenbeek, dan gaan we aan de slag in je onderbewustzijn. Zo wordt stoppen met roken of afvallen vergemakkelijkt.

Hoogsensitief? Aan de slag met mij als hsp coach nabij Prinsenbeek

Ben je hoogsensitief dan is je ‘filter’ als het ware stuk en krijg je de hele dag dus te veel prikkels binnen. Al die prikkels moet je verwerken en dat is erg vermoeiend, de kans is dan ook groot dat je vaak halverwege de dag eigenlijk al uitgeput bent. Gelukkig is daar iets aan te doen. Door middel van therapie en verschillende technieken leer ik je als het ware een nieuw filter te bouwen, zodat je beter met de hoogsensitiviteit om kunt gaan.

CAT virtueelschild
GAT Virtueelschild

Benieuwd? Neem gerust even
contact op!

Heb jij te maken met een van bovenstaande problemen, of een ander probleem dat binnen dit straatje past? Dan kan Limattivo je zeker helpen. Ik sta altijd klaar om je een helpende hand te bieden. Na een eerste gesprek maak ik een plan van aanpak, waarna we beginnen met verschillende therapieën en technieken. Allemaal met het doel om jouw leven wat comfortabeler en gemakkelijker te maken. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vooral eens contact met me op.