Als kindercoach, burn out coach of hsp coach bij Rucphen, kan ik je helpen bij veel verschillende problemen. Van gedragsproblemen bij je kind tot stress problemen bij jezelf, Limattivo staat altijd voor je klaar. Zo zorg ik voor de juiste hulp en maken we het leven weer een stukje gemakkelijker en leuker.

Een kindercoach bij Rucphen en Sprundel met oog voor je kind

Kinderen worden vaak erg snel beïnvloed door invloeden van buitenaf. Daarbij zijn kinderen ook nog erg kwetsbaar, wat maakt dat alles van grote invloed is op je kind. Misschien heeft je kind last van concentratieproblemen op school, vertoont hij of zij gedragsproblemen of is hij of zij onzeker. Als ouder kan het lastig zijn om daarmee om te gaan, zeker als je geen idee hebt hoe je het beter kunt maken. Ook ADHD en dyslexie worden op scholen in Sint Willebrord, Sprundel en Rucphen vaak als een probleem gezien. Dit terwijl een kind met ADHD of dyslexie vaak net zo goed kan leren als een ander, het heeft alleen wat coaching nodig. Als kindercoach nabij Sprundel, Sint Willebrord en Rucphen kan ik je daar dan ook bij helpen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Last van een burn out? Als burn out coach en stresscoach bij Sint Willebrord en Rucphen kan ik helpen

Stress is iets dat altijd aanwezig is in ons leven. Dat is niet erg, een beetje stress hoort er ook wel bij, maar teveel stress is ongezond. Stress kan bijvoorbeeld leiden tot een burn out, een depressie of faalangst in Rucphen. Heb je last van een van deze problemen, dan kun je bij Limattivo terecht voor stress therapie in Sint Willebrord of Sprundel. 

Specialist in EMDR en hypnose in Sint Willebrord

EMDR therapie is een therapie ontwikkeld voor het verwerken van trauma. Heb je een trauma opgelopen, dan gaan we met EMDR therapie aan de slag om dat trauma te verwerken en een plekje te geven bij ons in Sprundel en Sint Willebrord. Ook met hypnose in Sint Willebrord kunnen we een hoop bereiken. We gaan dan namelijk aan de slag met het onderbewustzijn, waardoor we veel verschillende dingen kunnen bereiken. Zo kan hypnose je helpen met stoppen met roken, maar kan het ook helpen bij afvallen of afslanken in Rucphen en Sint Willebrord.

Ben je hoogsensitief? Als hsp coach in Rucphen en Sprundel leer ik je ermee om te gaan

Hoogsensitiviteit is vermoeiend. Heb je hsp, dan werkt je filter niet goed, waardoor je alle prikkels van de dag direct binnenkrijgt. Al die prikkels moet je verwerken en dat zorgt ervoor dat je vaak halverwege de dag al uitgeput bent. Gelukkig zijn er technieken om te leren om te gaan met hsp in Rucphen en Sprundel. Als hsp coach in Sprundel en Rucphen leer ik je omgaan met hoogsensitiviteit.

CAT virtueelschild
GAT Virtueelschild

Neem contact op voor hulp

Ben je op zoek naar een goede stresscoach, of een kindercoach nabij Rucphen, Sprundel of Sint Willebrord? Dan kun je zeker bij Limattivo terecht. Neem je contact op met mij, dan gaan we eerst uitgebreid in gesprek. We bespreken waar je last van hebt, waarna ik vervolgens aan de slag ga om een goed programma op te stellen. Zo sta ik altijd voor je klaar en kun je dus ook altijd bij mij terecht.