Stress, angst, hoogoplopende emoties en een erg druk sociaal leven, dat zijn zomaar even wat dingen waar veel mensen tegenwoordig mee te maken krijgen. Voor zowel kinderen als volwassenen kan dit erg stressvol zijn en problemen veroorzaken. Limattivo is kindercoach voor je kind, maar ook gewoon een coach voor jou. Zo zorgen we ervoor dat we iedereen op de best mogelijke manier kunnen helpen.

Op zoek naar een burn out coach of stresscoach in Breda?

Stress is een van de grootste problemen van de huidige tijd. Een beetje stress kunnen we vaak wel aan, maar het gebeurd steeds vaker dat mensen een grote hoeveelheid aan stress ervaren. Dat komt dan bijvoorbeeld door de werkdruk die ook steeds hoger komt te liggen. Stress kan ook leiden tot een burn out en wanneer je last krijgt van een burn out nabij Breda, kun je contact opnemen met een stresscoach. We doen er vervolgens alles aan om die stress los te laten en werken hiervoor aan specifieke technieken.

Ook kinderen kunnen erg veel stress ervaren, al valt dit vaak minder snel op. Kinderen uiten stress immers anders. Daarbij hebben wij als volwassenen vaak snel de neiging om te relativeren en te denken dat kinderen nog helemaal geen stress kunnen hebben. Toch kan stress van grote invloed zijn op een kinderleven en is het dus belangrijk om hier op tijd op in te spelen.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

De kindercoach nabij Breda van Limattivo helpt, bijvoorbeeld bij ADHD

Kinderen zijn erg gevoelig. Ze pikken bepaalde dingen snel op en die zaken kunnen veel invloed op ze hebben. Zo kan het zijn dat je kind niet weet wat hij of zij aan moet met zijn emoties, dat hij kampt met gedragsproblemen, of dat hij of zij veel stress ervaart. Hier wil je natuurlijk iets aan doen, het is immers belangrijk dat je kind in zijn of haar jeugd een goede basis wegzet voor later. Vaak krijgen kinderen met ADHD of ADD in Breda simpelweg medicijnen, maar dat is zeker niet altijd de juiste oplossing. Een goede kindercoach in Breda weet hoe ze dit moet aanpakken en kan ook zonder medicijnen flinke resultaten bereiken.

Hypnotherapie kan helpen bij afvallen in Breda

Bij hypnotherapie gaan we aan de slag met een soort hypnose in ons centrum nabij Breda. Hierbij moet je niet denken aan een wazige hypnotiseur in een hypnose praktijk nabij Breda. Wel gaan we aan de slag met hypnose. Zo komen we in aanraking met je onderbewustzijn. Hebben we daar eenmaal contact mee, dan kunnen we aan de slag met bijvoorbeeld afvallen, het reduceren van stress, of stoppen met roken.

EMDR therapie in Breda helpt bij traumaverwerking

Misschien heb je al eens van EMDR therapie gehoord. EMDR is een therapie die helpt met traumaverwerking. Gedurende deze therapie halen we traumatische ervaringen bewust naar boven, maar dat doen we onder invloed van een afleidende stimulus. Zo kun je het meegemaakte trauma als het ware een plekje geven.

Voor hoogsensitiviteit een hsp coach in Breda

Ben je hoogsensitief dan kan dat erg vermoeiend zijn. Vaak krijg je dan namelijk te maken met te veel prikkels en weet je deze niet op een juiste manier te verwerken. Dat is lastig, halverwege de dag kun je dan al volledig uitgeput zijn. Met hoogsensitiviteit moet je om leren gaan, onze hsp coach nabij Breda kan je daar goed mee helpen. Door gesprekken en verschillende oefeningen leer je namelijk hoe je omgaat met deze prikkels.

CAT virtueelschild
GAT Virtueelschild

Neem contact op

Ben je op zoek naar een goede kindercoach of een coach voor jezelf in de buurt van Breda, dan kun je zeker terecht bij Limattivo. Met wat voor problemen je ook te maken hebt, of tegen welke zaken je ook aan loopt, ik kan je helpen. Samen gaan we aan de slag met verschillende technieken. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen of wil je nog wat meer weten? Neem dan gerust even contact met me op.