Bij Limattivo staan we klaar voor zowel jou als je kind. Ik ben kindercoach nabij Zevenbergen en weet hoe ik allerlei problemen aan kan pakken. Ook jou kan ik helpen, als gewone coach gaan we aan de slag met problemen in bijvoorbeeld het werkleven. Van gedragsproblemen van je kind tot stressproblemen of hoogsensitiviteit bij jezelf, ik zorg voor de juiste hulp en sta voor jou klaar.

Wat doet onze kindercoach in Zevenbergen?

Als kindercoach nabij Zevenbergen ga ik met jouw kind aan de slag om verschillende problemen te verhelpen. Zo kan het zijn dat je kind moeite heeft met leren en zich niet kan concentreren, dat hij of zij erg onzeker is, geen raad weet met zijn of haar emoties of dat hij of zij gedragsproblemen vertoond. Kinderen zijn erg gevoelig en pakken dingen snel op. Ik weet dan ook precies hoe ik met je kind aan de slag moet om hem of haar op de juiste manier te helpen. Kinderen met ADHD of dyslexie in Zevenbergen hebben vaak leerproblemen, terwijl ze eigenlijk hartstikke slim zijn. Met de juiste ondersteuning zorg ik ervoor dat je kind gemakkelijk mee kan op school.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Een burn out coach of stresscoach nabij Zevenbergen

Steeds meer mensen hebben last van stress. Dat is niet zo gek, ons leven wordt dan ook steeds drukker. Zit je met een burn out thuis in Zevenbergen, heb je last van stress of faalangst? Ook daar kunnen we mee aan de slag. Als burn out coach nabij Zevenbergen ga ik met je aan de slag met stress therapie. Ook als je nog geen last hebt van een burn out kan ik je helpen. Zo zijn we er namelijk op tijd bij en kunnen we direct aan de slag gaan met technieken om die stress te verminderen.

Ook kinderen kunnen last krijgen van stress. Dat is vaak iets dat we vergeten, omdat kinderen het in onze ogen niet druk hebben en weinig verantwoordelijkheden hebben. Toch zijn er een hoop dingen waar ze zich mee bezig moeten houden. Daarbij is de jonge fase van ons leven een drukke, chaotische fase en kan daar behoorlijk wat stress bij komen kijken. Ook met je kind kan ik dus aan de slag met stress therapie.

Aan de slag met hypnotherapie en EMDR therapie voor bijvoorbeeld afvallen in Zevenbergen

De kans is groot dat je al eens van EMDR therapie gehoord hebt. EMDR therapie is een vorm van therapie die is ontwikkeld voor de verwerking van trauma. Kom je bij Limattivo voor EMDR therapie in Zevenbergen, dan gaan we aan de slag met deze therapie om het trauma dat je hebt meegemaakt te verwerken en een plekje te geven. Ook met hypnose kan ik je helpen. Hypnose kan veel verschillende voordelen hebben, we gaan namelijk aan de slag in je onderbewustzijn. Zo kun je via hypnose leren te stoppen met roken, of zelfs afslanken door hypnose in Zevenbergen.

Last van hoogsensitiviteit? Neem contact op met onze hsp coach bij Zevenbergen

Ben je hoogsensitief dan kan dat erg vermoeiend zijn. Bij hoogsensitiviteit heb je niet echt een filter, waardoor vrijwel alle prikkels naar binnen komen. Al die prikkels moet je verwerken en dat is erg zwaar. Het kan dus goed zijn dat je bij hsp in Zevenbergen halverwege de dag al uitgeput bent. Bij Limattivo gaan we daarom aan het werk met die hoogsensitiviteit. Je leert zelf hoe je bepaalde prikkels moet filteren en hoe je met hsp omgaat.

CAT virtueelschild
GAT Virtueelschild

Hulp nodig? Neem contact op!

Heb je veel last van stress, heeft je kind gedragsproblemen en weet je niet hoe je het oplost of ben je hoogsensitief en heb je hulp nodig bij het filteren van prikkels? Dan kun je terecht bij Limattivo. Ik sta altijd voor je klaar om je de juiste hulp te bieden en geef graag de juiste therapieën. Ben je benieuwd hoe ik jou precies kan helpen? Neem dan eens contact op. We gaan samen in gesprek en maken zo een goed plan van aanpak.