Limattivo staat voor hulp op maat. Wanneer je problemen ervaart met jezelf of met je kind, is het belangrijk dat je hier de juiste hulp voor kunt vinden. Ik sta dan voor je klaar. Samen gaan we aan de slag met verschillende therapieën en technieken om jou of je kind te helpen. Als kindercoach in Roosendaal sta ik namelijk zowel voor jou als je kind klaar. Zo kun je bij mij bijvoorbeeld ook terecht voor hypnotherapie, stress therapie en hulp bij faalangst in Roosendaal.

Als kindercoach in Roosendaal bied ik hulp voor jouw kind

Kind zijn is zwaar. Als kind is er veel te leren en krijg je veel verschillende indrukken. Je bent druk bezig met het uitvinden van jezelf en soms is dat lastig. Zo kan het zijn dat je kind tegen leerproblemen of gedragsproblemen aanloopt. Als professioneel kindercoach in Roosendaal weet ik altijd hoe ik dit soort obstakels aan kan pakken. Samen met jou en je kind ga ik aan de slag en help ik zo je kind met leren, of een melodieuzer leven.

Gespecialiseerd in hypnotherapie en EMDR therapie in Roosendaal

EMDR therapie en hypnotherapie in Roosendaal zijn bewezen methoden om verschillende problemen te verhelpen. Zo wordt EMDR vaak gebruikt om een trauma in Roosendaal te verhelpen. Ik ben gespecialiseerd in EMDR therapie in Roosendaal en kan je hier dan ook zeker bij helpen. Wanneer je bij mij aanklopt, gaan we rustig aan de slag met EMDR in Roosendaal en zorgen we er zo voor dat het trauma straks geen grip meer heeft op jouw leven.

Hypnotherapie, ofwel hypnose, in Roosendaal kan ook erg effectief zijn. Ook hypnose wordt gebruikt om verschillende problemen te verhelpen. Hypnose kan bijvoorbeeld erg nuttig zijn bij het helpen van afvallen of afslanken in Roosendaal. Door door middel van hypnose een virtuele maagband in Roosendaal te zetten, wordt afvallen een stuk makkelijker. 

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Bel mij vandaag nog

 

Als stresscoach en burn-out coach in Roosendaal help ik je écht verder

Als stresscoach en burn-out coach in Roosendaal sta ik altijd voor je klaar. Het ervaren van een burn-out, veel stress of zelfs een depressie in Roosendaal kan slopend zijn. Het is dan ook belangrijk om hier zo snel mogelijk, op een verantwoorde manier vanaf te komen. Samen met jou ga ik aan de slag met stress therapie in Roosendaal. Zo komen we erachter waar de drukpunten liggen en gaan we op zoek naar geschikte oplossingen.

Op zoek naar een HSP coach in Roosendaal? Ik sta voor je klaar!

Hoogsensitiviteit kan heftig zijn als je niet goed weet hoe je hiermee omgaat. Alle prikkels komen sterker binnen, waardoor je veel details opmerkt en je sterker reageert op geluiden, geuren en licht. Al die prikkels zorgen er ook voor dat je vaak snel overprikkelt raakt. Als HSP coach in Roosendaal leer ik je graag hoe je omgaat met HSP in Roosendaal.

Ook wanneer je te maken hebt met ADHD, dyslexie of bijvoorbeeld faalangst in Roosendaal kun je bij mij terecht. Als coach kijk ik samen met jou hoe je het beste met deze eigenschappen om kunt gaan en hoe je ze in je voordeel kunt laten werken.

CAT virtueelschild
GAT Virtueelschild

Neem contact op met een burn-out coach of kindercoach in Roosendaal

Ieder persoon is anders, mijn aanpak verschilt dan ook per persoon. Ik help je graag met een verscheidenheid aan problemen en dingen waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we de kwaliteit van leven van jou of van je kind omhoog helpen en leer je omgaan met bijvoorbeeld leerproblemen, hoogsensitiviteit of ADHD. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem dan gerust even contact op.