Lieve Linda,

Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen.

Na 2 jaar ziekenhuis in, ziekenhuis uit, onderzoek hier en onderzoek daar heeft niemand mij van mijn zware vermoeidheidsklachten kunnen helpen en ook geen oorzaak kunnen vinden, tot ik jou tegen kwam.

Na de intake en de qeeg ben je bij mij gestart met breintraining en hypnotherapie, waarbij ik na een aantal keer al merkte dat ik meer rust in mijn hoofd kreeg. Na een traject van een paar maanden 2 keer in de week bij jou te komen voelde ik me weer energieker en had ik echt weer rust in mijn hoofd en ruimte om weer vooruit te denken. Nu hoef ik je maar te appen als mijn energiepeil weer te laag word en je maakt meteen tijd om op korte termijn een afspraak te maken voor nog een hypnotherapie sessie, waarnaar ik me meteen weer een stuk beter voel.

Terwijl ik bij je in behandeling was kreeg ons zoontje last van nachtmerries, waardoor hij 1 à 2 keer in de nacht krijsend wakker werd en wij hem op allerlei manieren weer moesten geruststellen zodat hij toch weer verder kon slapen. Ik had je gevraagd of je ons zoontje hier misschien mee kon helpen en je zei meteen dat je dat zeker wilde proberen en dat ik de volgende sessie een recente foto van hem mee mocht nemen, zodat je hem op afstand door middel van die foto zou gaan benaderen, en wat denk je… meteen vanaf de eerste nacht na de behandeling geen nachtmerries meer en een heel rustig kindje in bed.

Een week geleden heb ik je weer een appje gestuurd om je te vragen of je nog een keer naar ons zoontje wilde kijken, je appte me terug dat je dezelfde week nog tijd voor hem ging maken om hem te helpen. Ons zoontje (inmiddels 3) gaat sinds februari 2 ochtenden naar de voorschool en gaat daar met veel plezier naar toe, totdat we merkte dat hij de avond van te voren en op z’n laatst 2 avonden van te voren huilend in bed lag omdat hij het zo spannend vindt dat hij weer naar school moet. Ook vroeg hij ons hele dagen door “zijn jullie nog trots op mij” terwijl wij hem juist duidelijk laten weten dat we dat zeker zijn. Je vroeg me weer om een recente foto en de avond voordat hij naar school moest heb je hem behandeld terwijl hij sliep. De volgende ochtend werd hij heel vrolijk wakker en ging hij met hele goede zin naar school. Hij heeft niet gehuild en had het op school ook heel goed gedaan. Hij is sindsdien zelfverzekerder en onderneemt allerlei dingen in z’n eentje en kan heel goed alleen spelen. We hebben onze lieve zachte jongen weer terug zoals we hem kennen!

De volgende keer als we weer merken dat hij niet lekker in zijn vel zit, gaan we je weer vragen of je hem kunt helpen!

Wij zijn je super dankbaar voor wat je voor ons hebt gedaan! Je hebt mijn leven weer zinvol en leuk gemaakt, en mijn zoontje heb je het veel makkelijker gemaakt om overal mee om te gaan! Super bedankt Linda! Je bent een topper!

Wij zouden iedereen aanraden die vastloopt met zichzelf of met z’n gezondheid, of je merkt dat je kind vastloopt of via zijn gedrag laat merken ergens mee te zitten om Linda te benaderen. Ze probeert alles om je te helpen en bij ons is dat echt gelukt!

Liefs

😘

Marleen en Jaivy