Limattivo biedt hulp op maat bij verschillende problemen en obstakels in het leven. Ervaar je problemen met je kind of met jezelf, dan is het fijn als je hier de juiste hulp voor kunt vinden. Je kunt dan bij Limattivo terecht. Samen met jou of jouw kind gaan we aan de slag met verschillende therapieën en technieken. Als kindercoach in Oosterhout kan ik namelijk zowel jou als je kind helpen.

Als kindercoach in Oosterhout bied ik hulp voor jouw kind

Kinderen krijgen veel te verduren. Ze krijgen dagelijks veel nieuwe indrukken, er is veel te leren en ze zijn zich nog volop aan het ontwikkelen. Als je kind anders leert, gedragsproblemen heeft, of net even wat anders in elkaar steekt, kan dat erg lastig zijn voor je kind. Voor ouders is het lastig om hun kind hiermee te zien worstelen. In dit soort situaties kan ik je als kindercoach in Oosterhout helpen en sta ik graag voor jou en je kind klaar.

Specialist in EMDR therapie en hypnotherapie in Oosterhout

Als specialist in EMDR therapie en hypnotherapie in Oosterhout kan ik je bij verschillende problemen helpen. Zo wordt EMDR therapie veel gebruikt bij het verwerken van een trauma in Oosterhout. Gedurende de EMDR therapie leer je je trauma onder ogen te komen en ermee te leven. 

Ook met hypnose kunnen we verschillende dingen bereiken. Zo kan hypnose je helpen met afvallen of afslanken in Oosterhout. Door middel van hypnose plaatsen we als het ware een virtuele maagband die je helpt met afvallen in Oosterhout.

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Bel mij vandaag nog

 

Als stresscoach en burn-out coach in Oosterhout sta ik echt voor je klaar

Stress, een burn-out, of depressie is iets dat steeds vaker voorkomt in Oosterhout. Als stresscoach en burn-out coach weet ik precies hoe ik hier het beste mee omga en hoe ik jou kan helpen. Samen gaan we op zoek naar de juiste oplossingen en werken we de stress, depressie of burn-out langzaam weg.

Op zoek naar een HSP coach? Ik bied hulp!

Hoogsensitiviteit kan behoorlijk heftig zijn. Ben je hoogsensitief, dan komen alle prikkels sterker binnen. Je merkt meer details op en je reageert sterker op licht, geluiden en geur. Dat kan ervoor zorgen dat je sneller overprikkelt raakt. Je kunt niet echt iets doen tegen hoogsensitiviteit, maar je kunt er wel mee leren leven en mee omgaan. Als HSP coach in Oosterhout weet ik daar alles van. Ik ga dan ook graag aan de slag met jouw HSP in Oosterhout.

Naast hoogsensitiviteit, help ik je ook graag wanneer je problemen hebt met bijvoorbeeld ADHD, dyslexie of faalangst. Of het nu gaat om je kind of om jouzelf, ik sta voor je klaar. We gaan aan de slag met verschillende technieken en zorgen ervoor dat jij van je zwakke punten, je sterke punten kunt maken.

CAT virtueelschild
GAT Virtueelschild

Neem contact op met een burn-out coach of kindercoach in Oosterhout

Ben je op zoek naar een burn-out coach of een kindercoach in Oosterhout? Of ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met depressie, faalangst of HSP in Oosterhout? Dan kun je zeker terecht bij Limattivo. Ik ben professioneel coach op verschillende gebieden en kan je zeker verder helpen. Neem gerust even contact op voor meer informatie.