Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Beeld denken en hoog gevoeligheid

november 7, 2018 @ 10:00 am - 12:00 pm

Gratis

Lezing Beeld denken en hoog sensitiviteit bij Kinderen en volwassenen
Linda Matijsen is binnen Limattivo een specialist op het gebied van beeld denken, hoog sensitiviteit en hersenactivering . U kunt bij Limattivo terecht voor hulp met kinderen die beeld denken, hoog sensitief zijn, dyslexie, dyscalculie, ADHD, autisme, hoogbegaafd zijn met leerproblemen. Of kinderen en volwassenen met emotionele problemen zoals faalangst, slaapproblemen, stress (zoals citostress),burn en bore out, scheiding, rouwverwerking, familieopstelling enz. Zelf is Linda een beelddenker en hoog sensitief waardoor zij volwassenen en kinderen die in beelden denken en hoog sensitief zijn goed begrijpt. Met haar middelste zoon is ze in het verleden zoekende geweest naar een methode voor beeld denkende kinderen met leerproblemen. Daarmee ging ze naar een ik leer anders coach een methode om beeld denkers te helpen word bestanden om te zetten in jpg bestanden kort gezegd het beeldend leren, en dat vond ze zo interessant dat ze zelf de opleiding genoten heeft, en is ze zichzelf nog meer gaan verdiepen en zo ook een specialisatie opleiding beeld denken, individueel emotioneel begeleider opleiding, citotraining en neurofeedback gevolgd.
Limattivo: coach voor beeld denkende en hoog gevoelige kinderen en volwassenen
Heeft u een kind dat in beelden denkt of hoog sensitief is? Of heeft uw kind autisme, dyslexie, dyscalculie of ADHD enz? Dan kan het lastig zijn om uw kind goed te begrijpen en te kunnen helpen, bijvoorbeeld bij hun leerproblemen. Ik vertel in mijn lezingen de basis van het beeld denken en sensitiviteit u kunt mij na of tijdens de lezing vragen stellen waar ik wat dieper op een vraagstuk in kan gaan of u maakt een persoonlijke afspraak waarin ik het een en ander dieper kan uitleggen aan de hand van uw vraag of probleem. Ik vindt het een uitdaging om vanuit mijn methodes het juiste recept zoekt wat bij het kind of volwassenen past om zo weer tot leren of tot inzichten te komen.
Meer informatie
Wilt u meer weten? Kom dan naar de bijeenkomsten in de nieuwe Nobelaer te Etten-Leur of neem contact op via info@limattivo.nl of door te bellen naar 06-23872870.

Gegevens

Datum:
november 7, 2018
Tijd:
10:00 am - 12:00 pm
Kosten:
Gratis

Organisator

Locatie

Nieuwe nobelaer
Etten-Leur, Noord-Brabant Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie