Nadat Limattivo 23 september de gast was geweest bij Stichting ASVG op locatie Lingebolder in Leerdam met vier belevingstheaters Griezelen wat super goed is ontvangen gingen de voorbereidingen voor de Kinderboekenweek van start.

Afgelopen maandag 2 oktober gaf Het Kroonpad een school voor verstandelijk (meervoudig) gehandicapten kinderen in Apeldoorn de aftrap van de Kinderboekenweek. Limattivo mocht daar 3 korte voorstellingen Griezelen geven. Het thema van de Kinderboeken week is gruwelijk eng het belevingstheater komt zo extra mooi uit de verf. Dinsdag 3 oktober was Limattivo te gast bij KDV Pebbels locatie Prinsenbeek en BS IBS Klaverhoek in Moerdijk, woensdag 4 oktober ging het Griezelen officieel van start met een officiële opening van de Kinderboekenweek op KDV Ziezo van Stichting Kober in Roosendaal en in die middag heeft Limattivo twee bibliotheken bezocht van bieb VANnU in Rucphen en Rijsbergen. Het heeft Limattivo zelfs een mooi stuk in de krant opgeleverd super tof is dat om te lezen hoe mijn theaters werken. Donderdag 5 oktober mocht ik weer komen griezelen bij KDV Pebbels maar nu op een van hun locaties in Breda en Griezelde we in de middag bij KDV de Groene vlinder locatie pottenbakkerstraat in Etten-Leur. Vandaag vrijdag 6 oktober hebben de peuters en kleuters van BS de Klinkert in Oudenbosch mogen genieten van het griezel verhaal en hebben we nu een klein middagje vrij.

Morgen zaterdag 7 oktober mag Limattivo een belevingstheater verzorgen tijdens de familie dag van stichting a brand new day, ze hebben gekozen voor geluiden in het bos. Even een mooie tussen stop in al dat griezelen voor we de tweede Kinderboekenweek induiken.