Limattivo is er voor zowel kinderen als volwassenen en staat altijd voor u klaar. Of u nu kampt met stress, angst, hoogoplopende emoties, trauma’s of iets anders, wij kunnen helpen. Limattivo is kindercoach, maar ook een coach voor jou. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen op de best mogelijke manier geholpen wordt.

Op zoek naar een burn out coach en stresscoach in Oudenbosch

Stress is een van de grootste problemen in de tegenwoordige tijd. Zowel kinderen als volwassenen kunnen grote mate van stress ervaren en dat kan erg ongezond zijn. Stress is niet fijn en u wil natuurlijk voorkomen dat u met een burn out thuis in Oudenbosch, Hoeven of Oud Gastel komt te zitten. Ervaren jij of je kind erg veel stress? Dan is het tijd om hier iets aan te doen. Neem contact op met de stresscoach van Limattivo. We gaan aan de slag met specifieke technieken waardoor je de stress los leert te laten.

Ook wanneer jij of je kind te maken krijgt met een trauma, depressie, dyslexie of faalangst kunnen we een goede oplossing vinden. We gaan samen in gesprek en maken een plan van aanpak. Op die manier zorgen we voor een plan dat echt voor jou op maat gemaakt is en dat perfect werkt.

Bel mij vandaag nog

Wil je weten hoe jouw hersenen of die van je kind werken?

Een goede kindercoach voor bijvoorbeeld ADHD in Oudenbosch

Kinderen pikken snel zaken en emoties op, ze zijn dan ook erg gevoelig. Alles wat kinderen oppikken kan veel invloed op ze hebben en het is dan ook belangrijk dat hier zorgvuldig mee om gaat. Pakt je kind de verkeerde dingen op, dan kunnen er problemen ontstaan. Denk aan gedragsproblemen, stress, concentratieproblemen en lastige emoties. Het kan ook zijn dat je kind ADHD of ADD heeft. Vaak worden hier medicijnen voor voorgeschreven, maar dat werkt niet altijd gewenst. Ook zonder medicijnen kun je namelijk flinke resultaten bereiken.

EMDR en hypnose in Oudenbosch

De kans is groot dat je al eens van EMDR therapie gehoord hebt. Wanneer je aan het werk gaat met EMDR therapie, heb je vaak te maken met een trauma. Deze therapie is dan ook ontwikkeld om dat trauma te verwerken. Dat doen we door het trauma steeds te bespreken, ondertussen onder invloed van een afleidende stimulus. Je leert zo het trauma te verwerken en een plekje te geven. Ook met hypnose kunnen we een hoop bereiken. Zo gaan we aan de slag in je onderbewustzijn om dingen als afvallen of stoppen met roken makkelijker te maken.

Hoogsensitief? Ik ben een hsp coach in Oudenbosch, Hoeven en Oud Gastel

Als je hoogsensitief bent, kan dat erg vermoeiend zijn, zeker als je niet weet hoe je hiermee om gaat. Wanneer je hoogsensitief bent, krijg je te veel prikkels en invloeden binnen, waardoor je erg veel moet verwerken. Je filter is als het ware stuk. Dat is erg vermoeiend en de kans is dan ook groot dat je dan al halverwege de dag erg moe bent. Hier valt gelukkig iets aan te doen. Samen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van je eigen filter, zo zul je merken dat je al snel een stuk gemakkelijker door de dag komt.

CAT virtueelschild
GAT Virtueelschild

Aarzel niet om contact op te nemen

Als je op zoek bent naar een goede kindercoach of stresscoach in de buurt van Oudenbosch, Hoeven en Oud Gastel dan kun je aankloppen bij Limattivo. Ik sta altijd voor je klaar en wil je graag helpen met verschillende problemen waar je misschien tegenaan loopt. Allereerst gaan we rustig in gesprek, waarna ik een plan van aanpak maak en we aan de slag gaan met verschillende technieken. Gelukkiger leven en het leven wat gemakkelijker maken: dat is het uiteindelijke doel. Heb je nog vragen of wil je eens in gesprek gaan? Neem dan gerust even contact op!