Het is alweer een tijdje geleden dat ik bericht heb over mijn theater avonturen, betekend niet dat Limattivo belevingstheaters heeft stilgezeten. Zo heb ik op 27 maart het verhaal “geluiden in het bos” mogen vertellen aan de peuters van Etten-Leur op KDV Do-Re-Mi en heb ik mijn verjaardagstaart voor het theater “Hoera ik ben jarig” en “100 nachtjes slapen” opgeknapt. OP woensdag 5 april was ik te gast bij Stichting Mees in Breda met belevingstheater “de onderwaterwereld” en mochten Clown Li en Clown Loes op vrijdag 7 april het belevingstheater “Hoera ik ben jarig” spelen bij Stichting Sen L zorg locatie Onyxdijk in Roosendaal voor een bewoner dat 60 jaar werd die dag. Het werd een speciale avond voor de bewoners, begeleider maar vooral voor de familie van de jarige waar we veel waardering van kregen. Zo ook weer een ervaring rijker om in onze bagage te stoppen. Op zaterdag 8 april was ik te gast met belevingstheater “onderwaterwereld” bij gastouderopvang de Madelief in Bunschoten, een vast logeerkindje ging daar na 8 jaar logeren over op wonen en zo organiseerde Petra voor haar een klein afscheidsfeestje. Het werd een fijne intieme voorstelling in de huiskamer geweldig mooie reacties mogen ontvangen van de kinderen en hun ouders. Donderdag 13 april mocht ik het paasweekend in toveren voor de peuters van Etten-Leur op KDV Woelwater. Samen hebben we heerlijk genoten van het paasweekend op naar een paar nieuwe leuke weken met fijne theater momenten in de planning.