Misschien heeft u het nog niet in de gaten, maar stiekem is Sinterklaas toch al aan het voorbereiden om naar Nederland af te reizen. Wist u dat Limattivo daar een belevingstheater over heeft gemaakt? Lees hieronder of op de website meer over het belevingstheater “Het inpakpietje” en misschien zien wij u in november met dit leuke verhaal.

Het inpakpietje is geschikt voor de doelgroepen; zeer ernstig (of ernstig) (meervoudig) verstandelijk gehandicapten, (diep) dementerende ouderen en jonge kinderen van 2,5 tot 6 jaar. Dit belevingstheater wordt aangeboden in groepsverband. Groepsgrote met specifieke doelgroep kunnen 8 a 10 deelnemers voor kinderen kan de groepsgrote 1 kleuterklas of 20 kinderen. Dit belevingstheater duurt 1 uur voor specifieke doelgroep, voor kinderen duurt de voorstelling 30 minuten, mochten groepen groter zijn dan kan er of een extra voorstelling bij geboekt worden of er kan gewerkt worden met een extra Zwarte piet.

Wat staat daar nu in de kamer? een groot cadeau? en wat zou erin zitten? Clown Li weet het ook niet. Met een Sinterklaaslied uit een lief speeldoosje verwelkomt ze het publiek en maakt ze het eerste contact. Maar wat is dat voor geritsel? het komt uit de doos!!!! Zou het zwartepiet zijn?

Het inpakpietje is een leuk feestelijk belevingsverhaal rondom Sinterklaas Clown Li en de inpakpiet laten het publiek de beleving rondom Sinterklaas ervaren, het cadeaupapier, de liedjes, de geur, het gevoel. Laat je lekker meevoeren in het verhaal.